Založ si blog

Jedna vláda pre celý svet!

Len si predstavme, aké výhody a úžitok pre ľudstvo by bola jedna celosvetová vláda, ktorá by zabezpečila spravodlivosť pre všetkých a dala každému to, čo potrebuje! Zatiaľ sa ľuďom také niečo nepodarilo.

Naopak, vlády, ktoré počas ľudských dejín vládli nedokázali sa nielenže o svojich občanov postarať, ale mnohé z nich boli kruté a pozerali sa na svojich občanov ako na otrokov, ktorých zodpovednosť je pracovať a drieť na nich!

Preto z tohoto a mnohých iných dôvodov sa Všemohúci Stvoriteľ rozhodol vytvoriť jednu celosvetovú spravodlivú vládu pre všetkých. A táto vláda sa bude skutočne starať o všetkých svojich poddaných.

Stvoriteľ si už vybral ideálneho vládcu nad celým svetom, ktorý nielen miluje ľudstvo, ale aj zabezpečí pre nich mier a bezpečnosť na večné veky, pod podmienkou, že si budú vážiť život a poslušne a pokorne sa vzdelávať k ľudskej dokonalosti.

Tu sa ale naskytá zaujímavá otázka. Chcú všeci obyvatelia zeme Ježiša za svojho vládcu? Skutočnosť až dodnes ukažuje, že nie, no Tvorca je trpezlivý a preto ešte stále dáva možnosť všetkým ľuďom, aby sa správne rozhodli.

Hlboké Božie myšlienky pochopené

27.12.2016

Len pozorným a usilovným štúdiom je možné pochopiť hlboké myšlienky, ktoré boli vyjadrené učencami a vzdelanými ľuďmi v ďalekej minulosti a niekedy aj v blízkej prítomnosti. Ale čo sa týka hlbokých myšlienok nášho Stvoriteľa, ešte jedna dôležitá vec je potrebná! Na pochopenie Božích hlbokých myšlienok okrem usilovného štúdia a pozorného pohľadu na [...]

Zem ako uzavretý systém

15.12.2016

Napriek tomu, že to bude len snaha o krátku vedeckú úvahu, myšlieka tu vyjadrená bude mať skôr poetický zmysel a dosah na rozumne zmýšľajúcich nielen vedeckých výskumníkov, ale aj jednoduchých laikov z radov obyčajných ľudí (tu nemám na mysli politicky zmýšľajúcich prívržencov). Naša planéta je uzavretý systém. Jednoducho vyjadrené: čistý vzduch a voda sa [...]

Dostupné fakty dokazujúce Knihu-kníh

04.12.2016

Čiastočné poznanie vo vedeckých a náboženských otázkach nám vôbec nebráni, aby sme dospeli k rozumným záverom o pravdivosti Knihy-kníh, založeným na faktoch, ktoré sú nám dnes dostupné! Aj keď musíme priznať naše obmedzenia. Lebo koniec nášho hľadania odpovedí, ktoré sa týkajú nášho nekonečného vesmíru, priestoru alebo aj času nie je na dohľad. A tak tento [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 40
Celková čítanosť: 109446x
Priemerná čítanosť článkov: 2736x

Autor blogu

Kategórie