Komu boli zjavené biblické pravdy

5. apríla 2016, pskakal, budúcnosť Informatika

Najčítanejšia Kniha v histórii ľudstva! Najštudovanjšia Kniha vedcami v teológii! Najprekladanejšia Kniha-kníh! Najdostupnejšia historická evidencia o zmyslu života! Naj…naj…naj…

Biblia, Sväté Písmo, Inšpirovaná Kniha Všemohúceho Stvoriteľa celého vesmíru a všetkého života v ňom, bola a je stredobodom pozornosti vedcov i laikov celého sveta!

Ale v prítomnosti to, čo ťaží ľudstvo na celom svete, je základná otázka prítomného života a bezprostrednej budúcnosati prežitia spoločnosti a prítomné problémy!

Nikto, okrem Stvoriteľa celého vesmíru je schopný dať odpovede na najťažšie otázky, ktorým ľudstvo dnes čelí! A kto z ľudí dnes žijúcich dokáže odpovedať na tie otázky?

Už pred viac ako 2 500 rokmi Boží prorok Daniel napísal pod inšpiráciou: ´Mnohí sa budú poctivo snažiť a pravé poznanie sa rozhojní´. Sú ľudia, ktorí Biblii rozumejú!

Ale v prvom storočí apoštol Pavol, hovoriac za všetkých apoštolov a starších Kresťanských mužov napísal: ´Kto spoznal Božiu myseľ, aby ho poučoval? Ale my máme skutočne Kristovu myseľ´!

Len tí, ktorí sa pridržiavajú originálnych biblických učení, s pomocou Božej dynamickej sily, sú schopní porozumieť biblickým pravdám, ktoré zjavujú skutočnú budúcnosť!