Terorizmus bude zakrátko odstránený

25. marca 2016, pskakal, nádej život

Mnohí si dnes myslia, že náboženská čistota i politická sloboda sa dá dosiahnúť násilím alebo terorizmom. Aj mnohé vlády používajú teror už tisícročia aby udržali ľudí v podriadenosti a takým spôsobom si udržali poriadok.

Lenže keby sa skutočne dalo cez teror úspešne vládnuť a získať reformy, výsledkom by mal byť pokoj, blahobyt a stabilita. A pravdepodobne za určitý čas by sa násilie aj strach celkom vytratili, ale to sa, žiaľ, nedeje!

Pretože terorizmus podkopáva úctu k životu a jeho následok je prelievanie krvi a krutosť! A tí, ktorí boli násilím postihnutí, sa skoro vždy pomstia za spôsobenú bolesť a útlak, a potom prichádza ďalšia odveta a ďalšia…

Ani terorizmus, ani násilie neriešia ani politické, ani náboženské a ešte menej spoločenské problémy! Terorizmus je falošná nádej! Nevedie k slobode ani ku šťastiu, ale ku biede, skaze a smrti!

Je mnoho dôvodov, aby sme dôverovali Stvoriteľovi, lebo len on má moc zastaviť násilie a terorizmus a krviprelievanie. Ako dôkaz je Potopa, ktorú priniesol v dňoch Noácha, lebo ´zem bola naplnená násilím a terorizmom´! Zakrátko urobí to isté.