Jedna vláda pre celý svet!

6. septembra 2015, pskakal, Informatika život

Len si predstavme, aké výhody a úžitok pre ľudstvo by bola jedna celosvetová vláda, ktorá by zabezpečila spravodlivosť pre všetkých a dala každému to, čo potrebuje! Zatiaľ sa ľuďom také niečo nepodarilo.

Naopak, vlády, ktoré počas ľudských dejín vládli nedokázali sa nielenže o svojich občanov postarať, ale mnohé z nich boli kruté a pozerali sa na svojich občanov ako na otrokov, ktorých zodpovednosť je pracovať a drieť na nich!

Preto z tohoto a mnohých iných dôvodov sa Všemohúci Stvoriteľ rozhodol vytvoriť jednu celosvetovú spravodlivú vládu pre všetkých. A táto vláda sa bude skutočne starať o všetkých svojich poddaných.

Stvoriteľ si už vybral ideálneho vládcu nad celým svetom, ktorý nielen miluje ľudstvo, ale aj zabezpečí pre nich mier a bezpečnosť na večné veky, pod podmienkou, že si budú vážiť život a poslušne a pokorne sa vzdelávať k ľudskej dokonalosti.

Tu sa ale naskytá zaujímavá otázka. Chcú všeci obyvatelia zeme Ježiša za svojho vládcu? Skutočnosť až dodnes ukažuje, že nie, no Tvorca je trpezlivý a preto ešte stále dáva možnosť všetkým ľuďom, aby sa správne rozhodli.