Čína môže ubytovať imigrantov sveta

12. augusta 2015, pskakal, Nezaradené
Na začiatku tohoto roka Čína kúpila viac ako trillión (bilión) dolárov amerického dlhu. Je zároveň schopná ubytovať niekoľko stoviek miliónov imigrantov na celom svete, vďaka existencii desiatok megamiest bez žiadnych obyvateľov, zatiaľ čo neustále buduje 12 až 24 nových každým rokom*.
V mnohých iných krajinách exituje rastúci počet takzvaných fantómovych miest (ghost towns), ktoré boli opustené pre zánik priemyslu a stratu práce pre ich občanov, ako americké Chicago a iné banícke mestá v USA a iných krajinách sveta. Takže miesta pre ubytovanie svetových imigrantov existujú, ale problém leží v skutočnosti, že človek nevlastní schopnosť riadiť samého seba (podľa biblickej správy), nehovoriac o neschopnosti svojich politikov a vládcov. Druhý a ešte väčší problém je v tom, že podľa inej biblickej správy dnešné vlády krajín (vrátane ich obyvateľov) nie sú pripravené spolupracovať nielen na tomto celosvetom krízovom bode, ale v každej sfére života na Zemi! Keď sa pozrieme do minulosti, nie je dnes ťažké pozorovať, že svet stratil kontrolu v roku 1914, kedy medzi iným ekonomicky zbankrotoval!
Posledných viac ako 100 rokov bystrému pozorovateľovi nemohlo ujsť, že kolaps tohoto systému vecí je len otázka času. Alebo povedané z iného úhlu, záleží len na tom, ako dlho nechá Stvoriteľ aby sa tento svet potácal a klamal svojich občanov nepravdivými sľubmi o lepšej budúcnosti.
*http://www.news.com.au/finance/china-building-mega-cities-but-they-remain-empty-sparking-fears-of-housing-bubble-burst/story-e6frfm1i-1226611169281